Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Hotell i Belek

Hotell i Belek

Turkiet är landet där öst möter väst, och är en intressant semesterdestination som erbjuder både sol och bad samt kultur. Här hittar du fantastisk mat, intressant historia, och självklart kilometerlånga bildsköna stränder.

Belek är på topplistan över Europas bästa golfdestinationer och erbjuder hela 17 banor. I Belek finns även massvis med förstklassiga hotell, och många av dessa erbjuder några gratis golfrundor när du checkar in. Från fairway till strand, en golfsemester här kombineras även med fördel med strandhäng – kritvita, kilometerlånga stränder och turkosblått hav är aldrig långt borta.

När är det bäst att resa till Belek?

På den turkosa kusten börjar temperaturerna stiga redan i maj, och i juli kan du förvänta dig temperaturer kring hela 27 grader. För de som hellre undviker de allra hetaste månaderna kan vi tipsa om att istället resa i september, då håller värmen i sig och man kan få sig ett skönt avbrott från kylan hemma i Sverige.

Familjehotell i Belek

Belek är inte endast ett golfparadis, utan faktiskt en trevlig destination för hela familjen. Här har vi samlat olika familjehotell med massvis av aktiviteter för både stora och små – här finns lekplatser, rutschkanor, barnklubbar och mycket mer.

Vuxenhotell i Belek

För att koppla bort och koppla av till fullo tipsar vi om våra vuxenrekommenderade hotell. Här är det lugnare och mer mogen atmosfär, och man kan i ro läsa en bok eller ta sig en tupplur utan att bli störd av barnens stoj och stök.

All Inclusive-hotell i Belek

Semester är synonymt med All Inclusive. Genom att boka en All Inclusive-resa slipper man ödsla värdefull tid på att leta efter restauranger, och kan istället spendera tiden på stranden eller vid poolkanten. Med All Inclusive har man tillgång till all mat man kan önska sig, och mer därtill. Glass serveras självklart i stora lass.

Nyfikna på andra fantastiska turkiska hotell? Klicka er vidare och se hotell på alla våra destinationer i Turkiet.

Besök gärna vår blogg för att se vår lista över de fem bästa stränderna i Turkiet.

Andra resmål i Turkiet

Antalya

Antalya

Det vackra Antalya-området, som ligger på Turkiets södra kust, välkomnar varje år stora mängder turister. Vare sig du besöker Lara, Side, Belek eller Kemer hittar du palmkantade gator, charmiga hamnar, god mat och livligt nattliv.

Läs mer här

Bodrum

Bodrum

Bodrum är ett av de mest välbesökta turistområdena längs med Turkiets Egeiska kust. Hit reser både familjer och par för att få ta del av den turkiska kulturen, gastronomin och sevärdheterna. Här kan du njuta av solsken, klassisk turkisk gästfrihet och självklart en mängd kritvita sandstränder.

Läs mer här

Dalaman

Dalaman

Mångsidiga Dalaman är känt för fina turistorter som Marmaris, Icmeler och Olu Deniz. Här är stränderna långa, med kritvit sand och turkosblått vatten – perfekt för dig som letar efter en solsemester för en billig penning.

Läs mer här