Alanya, Antalya

Saphir Hotel

Läs mer om hotellet

Översikt

Saphir Hotel är ett familjevänligt hotell i turkiska Konakli. Här finns flera pooler, vattenrutschbanor och en privat brygga som går ut i vattnet och som även den har en vattenrutschbana. Hotellet organiserar underhållning och aktiviteter för liten som stor och när ni vill ta igen er kan ni besöka hotellets spa. Här hittar ni inomhuspool, bastu och möjlighet att få behandlingar. För barnen finns här lekplats så att även de är nöjda. Ni kan välja mellan att äta på ett flertal olika restauranger som serverar en blandning av turkisk och internationell mat. På hotellet hittar ni även ett flertal barer.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 114 km från Antalyas flygplats.

Boende

Här bor ni i rymliga rum med luftkonditionering, balkong, minibar, satellit-tv, telefon, värdeskåp dusch/bad och hårfön.

Mat & Dryck

Här finns både en utomhus- och en inomhusrestaurang som serverar en blandning av turkisk och internationell mat. Här finns även fyra olika barer, varav två serverar goda snacks under dagen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns flera pooler, varav en har tre vattenrutschbanor som uppskattas av hela familjen. Ute på hotellets privata brygga kan ni också åka vattenrutschbana – rakt ner i havet. Hotellet har även ett annat poolområde där vuxenpool och barnpool är separata. Inne på hotellets spa finns en inomhuspool där ni kan slappna av eller motionssimma. På spa-avdelningen kan ni även bada bastu och få behandlingar.

Hotellets personal anordnar aktiviteter för hela familjen, så som träningsklasser för vuxna och barnklubb för barn.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi (allmänna utrymmen)

  • Parkering

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.