Alanya, Antalya

Mitos Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 178 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På trestjärniga Mitos Apartments kan ni välja mellan att bo i rum eller i enkla lägenheter. Hotellet ligger i semesterorten Oba som nu växt samman med den större orten Alanya. På kort gångavstånd hittar ni både stranden och Obas egna lilla centrum där ni hittar trevligt uteliv. In till Alanyas centrum kommer ni enkelt med taxi eller regionens dolmusbussar. På hotellet hittar ni två vuxenpooler och en barnpool. För barnen finns här även lekplats och lekrum.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 125 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Antalyas flygplats ligger 135 km bort.

Boende

På Milos Apart Hotel väljer ni mellan att bo i rum på 20 m2, i tvårumslägenhet (46 m2) eller trerumslägenhet (64 m2).

I dubbelrummen har ni luftkonditionering, balkong, tv, rumsservice, värdeskåp (avgift), vattenkokare, hårtork och badrum med dusch.

I lägenheterna har ni vardagsrum och ett respektive två sovrum. Alla lägenheter har luftkonditionering i sovrummen (luftkonditionering i vardagsrummen i trerumslägenheterna finns tillgängligt mot avgift), balkong, tv, rumsservice och kokvrå med enkel köksutrustning, kylskåp och vattenkokare. Ni har även badrum med dusch.

Mat & Dryck

Här finns restaurang och bar. I lägenheterna kan ni laga egen mat och i hotellets närområde finns både butiker och restauranger.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På detta hotell hittar ni ett poolområde med två vuxenpooler, en barnpool och en solterrass med solstolar. För barn finns här förutom barnpoolen både lekplats och lekrum. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men ni bor nära stranden och Obas nöjesliv. Alanyas centrum och hamnområde ligger 3 km bort – hit kan ni ta er med taxi eller dolmusbuss.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI

  • Bagageförvaring

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.