Alanya, Antalya

Kahya Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 278 omdömen

Läs mer om hotellet

Faciliteter och tjänster

Stora poolområdet med en barnavdelning samt en inomhuspool. Turkiskt bad, bastu och gym för den som söker avkoppling. Biljard och bordtennis finns på hotellet. För de små barnen finns en miniklubb (endast för sommaren). Det finns en läder och smycken butik, frisör och souvenirbutik. Privat tilldelade Beach på Cleopatra stranden, parasoll, solstolar är med ytterligare betalning.

All Inclusive Allmän information
Gäster under år 18yrs gamla får inte konsumera alkoholhaltiga drycker. De ovan nämna butiker kan ändras beroende på säsong. Klädsel gäller i lobbyn och restaurangen, ingen baddräkt. Kassan är 12:00, alltså AI konceptet slutar vid den här tiden. Minibar stängs en dag före avresan gäster. Hotellet handdukar är endast för användning i rummen, inte vid poolen och stranden.

Praktisk information
Hotellet ligger i centrum av Alanya, och Cleopatra Beach ligger bara 50 meter från hotellet. Antalyas flygplats ligger 130 km avstånd.

Behörighet
Du kan få en multipel inresa besökare visering som gäller 90 dagar vid ankomsthamnen vid betalning av tio pounds sterling, kontant (skotsk valuta accepteras inte).