Alanya, Antalya

Granada Luxury Okurcalar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2537 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Femstjärniga Granada Luxury Okurcalar passar både barnfamiljen som letar efter ett stort utbud av aktiviteter och paret som vill koppla av med lugn och ro. Här finns ett stort poolområde med flera pooler, varav en har vattenrutschbanor. Du kan också spela tennis, träna på gymmet eller njuta av härliga spabehandlingar. För barnen finns en äventyrslekplats, en barnpool och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 94 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du kan här välja bland flera olika typer av rum och sviter. Samtliga har tv och minibar. Vissa har även balkong.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras både turkiska och internationella rätter i bufféform. Det finns även allergianpassade rätter. I hotellets poolbar kan du beställa lättare rätter, snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har flera pooler, varav en stor utomhuspool med en bro, en pool med vattenrutschbanor och en barnpool. Runt omkring finns terrasser med solstolar och parasoll. Du kan också spela tennis, bowling, strandvolleyboll, strandfotboll, petanque och dart. Det finns även ett gym och ett spa med en uppvärmd inomhuspool, en pool med thalassoterapi och massagestrålar, turkiskt bad, bastu, ångbastu och saltrum. Du kan också boka massage och olika spabehandlingar.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.