Alanya, Antalya

Eftalia Splash Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1903 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Eftalia Splash Resort kan du njuta av en både rolig och avslappnande semester för hela familjen. Här finns ett vattenland med vattenrutschbanor, ett piratskepp och en barnklubb som anordnar dagliga aktiviteter. De vuxna kan träna aerobics eller njuta av massage på hotellets spa. Det finns flera restauranger med olika inriktning och i lobbybaren kan du beställa drycker och snacks dygnet runt. Kvällstid anordnas också underhållning för både stora och små.

**Gäster på Eftalia Splash Resort har gratis tillträde till poolerna, stranden, restaurangerna, barerna, vattenrutschbanorna och andra faciliteter på Eftalia Island. Detta gäller såvida vädret tillåter och det finns tillräckligt med utrymme. Vissa av bilderna i vårt bildgalleri är på Eftalia Island.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 700 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 107 km från Antalyas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 290 rum fördelade på fem våningar. Du kan välja mellan att bo i standardrum (28 kvm stora) eller familjerum (32 eller 50 kvm). Samtliga har tv, telefon, internet, luftkonditionering, minibar, hårtork och balkong.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även fem á la carterestauranger som erbjuder bland annat italienska, turkiska och asiatiska rätter. I hotellets lobbybar, som är öppen dygnet runt, kan du också beställa snacks och olika drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har åtta vattenrutschbanor för vuxna och sju för barn. Det finns också ett vattenlekland med ett piratskepp och fontäner. Du kan också spela tennis, basket, dart, strandvolleyboll, pingis och fotboll. Aerobics, vattenpolo och vattengymnastik anordnas också. Nere vid strand finns möjlighet att prova på olika vattensporter. På hotellets spaavdelning finns bastu, jacuzzi, turkiskt bad, ångbastu och massage. Barnen kan delta i miniklubben (för barn mellan 4 – 12 år) som anordnar dagliga aktiviteter och kvällstid finns ett underhållningsprogram för hela familjen.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Pooloch strandhanddukar (mot deposition)

  • Minilivs

  • Tvättservice

  • Parkering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.