Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Turkler, Antalya

Eftalia Marin

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1083 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Eftalia Marin är ett familjevänligt hotell med ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små. Hotellet ligger vackert beläget precis vid stranden, en knapp halvtimmes bilfärd från Alanya. Här finns bland annat ett stort poolområde med roliga vattenrutschbanor och en separat barnpool. Det finns också en bufférestaurang och flera á la carte-restauranger. De vuxna kan koppla av på hotellets spa, medan barnen kan delta i Children’s Worlds roliga aktiviteter.

**Gäster på Eftalia Marin har gratis tillträde till poolerna, stranden, restaurangerna, barerna, vattenrutschbanorna och andra faciliteter på Eftalia Island. Detta gäller såvida vädret tillåter och det finns tillräckligt med utrymme. Vissa av bilderna i vårt bildgalleri är på Eftalia Island.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 106 km från Antalyas flygplats.

Boende

Du bor här i vackert dekorerade rum med luftkonditionering, tv, telefon, internet, minibar och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns också flera á la carte-restauranger med olika inriktning. Du kan också beställa olika sorters drycker, kaffe och cocktails i baren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool, en barnpool och flera vattenrutschbanor för alla åldrar. I hotellets spa finns bastu, turkiskt bad, jacuzzi, ångbastu och massage. Vid stranden finns möjlighet att testa på olika typer av sporter och kvällstid anordnas underhållning. Hotellets yngre gäster kan besöka Children’s World där en mängd olika aktiviteter väntar.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.