Alanya, Antalya

Aska Just In Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 251 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta hotellet ligger verkligen på stranden. Alanya ligger 24 km bort.

Här passar det att bo för verkliga strandälskare – ni når stranden direkt från poolområdet. Poolområdet består av en utomhuspool som omges av en solterrass. Hotellet har även en inomhuspool och ett spa med behandlingar, turkiskt bad och bastu. Hotellets personal anordnar under högsäsong aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna. För barnen organiseras lekar i den engelskspråkiga barnklubben.

Hur långt är det till närmsta strand?
Här bor ni precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 102 km från Antalyas flygplats.

Boende
Här bor ni i grundläggande men fina rum, med satellit-tv, balkong, värdeskåp (mot avgift), telefon, luftkonditionering, hårfön och minibar. I badrummen finns dusch och WC.

Mat & Dryck
Hotellet har tre restauranger; en huvudrestaurang som serverar buffé, en à la carte-restaurang med Medelhavstema och en à la carte-restaurang med mexikanskt tema. Hotellet har även lobbybar, poolbar och en discobar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en utomhuspool och en inomhuspool. Hotellets personal håller i aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna. I den internationella barnklubben anordnas shower inriktade till barnen, samt lekar och annat. På hotellet kan ni även spela volleyboll, tennis och bordtennis.

Hotellet har ett spa med bastu och turkiskt bad.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis i lobbyn)
- Biluthyrning
- Bagageförvaring
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.