Mai Khao, Phuket

Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1440 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Phukets norra kustremsa ligger denna juvel. Här är både familjer, ensamresande eller par mycket välkomna till att njuta av den thailändska solen i en av hotellets många moderna rum och sviter. Den mycket vackra stranden Mai Khao ligger också runt hörnet, så passa på att besök Holiday Inn Resort för en riktig drömupplevelse på Phuket.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 14 km från Phukets flygplats.

Boende

Välj mellan Deluxe-rum, juniorsviter, barnsviter med separata rum för barn och vuxna, familjesviter och Premium-sviter. Det går även att välja till direkttillgång till pool om man vill. Alla rum inkluderar privat badrum, TV, kylskåp, värdeskåp, té- och kaffekokare och balkong eller terrass.

Mat & dryck

På J’s Café and Restaurant serveras en stor frukostbuffé varje morgon. Här finns en vacker uteservering omgiven av grönska och vatten. Senare på dagen går det alltid att få sig ett smakligt mål på restaurangen Pesto, eller vid poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor lagunpool som är omgiven av en solterrass där du kan spendera timmar i en skön solstol. Aktiva gäster kan använda gymmet, och gratis Wi-Fi finns att använda över hela området.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Gym

  • Internet

  • Spa

  • Solterrass

  • Pool