Santa Ponsa, Mallorca

Globales Costa de la Calma (ex Ola Bouganvilla)

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 292 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Globales Costa de la Calma ligger på gångavstånd från Santa Ponsas strand och passar bra för en avslappnad familjesemester. För barnen organiseras aktiviteter av hotellets engelskspråkiga personal. Hotellet har två pooler, varav en har en grundare del som passar bra för barn. Vid en av poolerna finns en kul vattenrutschbana. Under dagen arrangeras motionsklasser som aerobics och vattengympa, samt turneringar i vattenpolo. Hotellet har även en squashplan för den sportige. Ett par kvällar i veckan håller hotellpersonalen i underhållning. Närmsta butiker ligger ca 250 meter bort.

Santa Ponsa är en vacker och populär badort på sydvästra Mallorca. Orten är ett lugnare alternativ till Magaluf och Palma Nova som ligger åt öster. Däremot kan ni hitta både shopping och barer här. Hotellen i utkanten av orten är ofta familjeorienterade.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand är en liten badvik med stenstrand och ligger 300 meter bort. Santa Ponsas sandstrand ligger 1 km bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 31 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i enrumslägenheter (studio) som kombinerar sovrum, vardagsrum och kokvrå eller tvårumslägenheter (one bedroom apartments) med separat sovrum och kombinerat vardagsrum och kokvrå. Alla lägenheter har möblerad balkong, luftkonditionering (högsäsong och beroende på utomhustemperatur), WiFi (avgift) och värdeskåp (avgift).

Mat & Dryck

En kontinental frukost serveras dagligen med bland annat säsongsbaserade frukter, flingor, apelsinjuice och varma drycker. Det finns även en bar där du kan beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två pooler, varav en har en rolig vattenrutschbana och den andra har en grundare del för barn. Hotellets personal håller i en internationell engelskspråkig barnklubb med roliga aktiviteter, bland annat ett minidisco om eftermiddagarna. Flera kvällar i veckan håller de även i underhållning för hela familjen. På hotellet kan ni även delta i motionsklasser som aerobics och vattengymnastik, eller spela squash på hotellets egen plan. För barnen finns även en lekplats. Mot en avgift kan man spela bordtennis.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.