Santa Ponsa, Mallorca

Holiday Center

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1182 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta moderna lägenhetshotell är lugnt beläget i vackra Santa Ponsa, på sydvästra kusten av soliga Mallorca. Hotellbyggnaderna omges av 4000 kvadratmeter vackra medelhavsträdgårdar. Holiday Center passar bra både om man är ute efter en avslappnande solsemester eller vill vara mer aktiv. För en lugn dag i solen kan man lägga sig vid en av hotellets två pooler, eller promenera ner mot den finkorniga vita sandstranden 400 meter bort. Lägenheterna ligger på promenadavstånd från Santa Ponsa’s restauranger och barer som kan erbjuda mer att göra om man är färdig med sol och bad.

Till Mallorcas huvudstad Palma är det bara 20 km - perfekt för en dagsutflykt! Dessutom ligger två golfbanor och Aqualand, en av Europas största vattenparker, i närheten av hotellet.

Hotellet har en officiell stjärnklassificering på tre stjärnor, men vi på eBeach har valt att ge det fyra stjärnor i och med att det har hög kvalitet på faciliteterna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 400 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 25 km från närmsta flygplats.

Boende
Upp till 4 personer får plats i varje lägenhet. Det finns tillgång till kök, badrum, dusch, luftkonditionering, balkong/terrass.

Mat & Dryck
Lägenhetshotellet har olika måltidsalternativ:
- Självhushållning
- Frukost (bed and breakfast)
- Halvpension
- All Inclusive

I All Inclusive ingår frukost, lunch och middag serverade som buffé i huvudrestaurangen. Dessutom ingår dryck (av nationella märken) och glass mellan kl. 10-23 varje dag.

Mat serveras i hotellets restaurang. Där finns också en lounge bar som passar bra för en fräsch eftermiddagscocktail och en snackbar där man kan köpa snacks och mellanmål under dagen.

Aktiviteter & Underhållning
- Utomhuspool med sötvatten
- Barnpool
- Vattengympa
- Bågskytte
- Lekplats
- Spelrum
- Kvällsunderhållning, bl a livemusik och kabaréer

Extra tillval (eventuell avgift betalas på hotellet)
- Internet
- Bagageförvaring

Övriga Tjänster
- Valutaväxling

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan