Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

S Illot, Mallorca

Hotel Palia Sa Coma Playa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1202 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Precis vid en härlig sandstrand ligger familjevänliga Palia Sa Coma Playa Aparthotel. Här kan du spendera soliga dagar på poolområdet, träna aerobics eller spela biljard. Ett underhållningsprogram finns med dagliga aktiviteter och olika uppträdanden kvällstid. Under högsäsongen finns en barnklubb för hotellets yngsta gäster som anordnar roliga lekar och minidisko.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 69 km från Palmas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i dubbelrum, trippelrum, tvårumslägenheter eller trerumslägenheter. Samtliga har tv och balkong eller terrass. I lägenheterna finns en kokvrå.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna består av både lokala specialiteter och internationella klassiker. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också flera barer där du kan beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På solterrassen finns parasoll, solstolar och en pool med en grundare del för barnen. Aktiviteter som erbjuds är bland annat aerobics, bågskytte, dart och biljard. Du kan också spela brädspel och koppla av i bastun. I närheten av hotellet finns även olika vattensporter som jet ski, bananbåt och katamaranbåt. Ett underhållningsprogram finns med dagliga aktiviteter och kvällsunderhållning i form av dansuppträdanden, shower och livemusik. Mellan juni och september finns en barnklubb för barn i åldrarna 4 till 12 år.

Övriga tjänster

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.