Sa Coma, Mallorca

Hotel Marfil Playa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 568 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hipotal Marfil Playa Hotel ligger i centrum av turistorten Sa Coma endast 300 m från det lokala shopping- och nöjesdistriktet där det finns ett utbud av butiker, barer och restauranger. Det är en perfekt plats för gäster som vill ha en kombination av sport och stillhet med en tydlig, personlig prägel.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Flygplatsen ligger 55 km från hotellet.

Boende

Hotellet består av 162 bekväma och lyxiga rum designade för att ge gästerna en unik semesterupplevelse. Standardrummens storlek är 20 m2.

Mat & dryck

Hipotels Marfil Playa har en bufférestaurang med öppet kök och erbjuder ett brett urval av rätter med kött, fisk, pasta, soppa, ris, frukt samt desserter. Hotellets erfarna köksmästare och hans team skapar internationella, nationella och regionala rätter med en speciell touch.

All inclusive består av frukost (08:00-10:30), lunch (13:00-14:30) och middag (19:00-21:30 från 15/6 till 15/9 eller 18:30-21:00 resten av säsongen), allt serveras som buffé i huvudrestaurangen. Till måltiderna serveras läsk (cola, fanta citron, fanta apelsin, sprite), juice, öl, vatten och bordsvin (rött, vitt och rosé). Snacks såsom smörgåsar serveras mellan 10:00 och 23:00. Eftermiddagskaffe med kaffe, te, småkakor, kakor och bakverk serveras 16:00-18:00. Obegränsad mängd lokalt producerade alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som läsk, juice, öl, kaffe och te serveras i baren 10:00-24:00.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Det finns pool, gym, tennisbana och möjlighet att spela golf 6 km bort. Området kring hotellet är perfekt om man vill njuta av en oförglömlig semester på vackra stränder eller prova olika sporter som dykning, cykling, golf eller bara vandra i naturen i området.

Sportfaciliteter på hotellet inkluderar biljard, gym, aerobics, volleyboll, tennis, bordtennis, dart, bastu samt utflykter till fots. Underhållning dagtid erbjuder tävlingar och spel och kvällstid finns det underhållning med shower, levande musik och dans. För barn från 4 till 12 år finns det en lekplats och ett litet trähus med aktiviteter arrangerade av en ledare (10:00-12:00 och 15:00-17:00), minidisko och separat pooldel för barn samt barnsängar.

Övriga tjänster

Hotellet erbjuder en fullt utrustad konferenslokal förberedd för alla typer av affärsmöten, konvent, konferenser, presentationer och presskonferenser.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.