Sa Coma, Mallorca

Globales Bouganvilla

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2070 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett livfullt mellanklasshotell som erbjuder ett stort poolområde med två vuxenpooler, två barnpooler och ett vattenland med tre vattenrutschkanor och fontäner. Som om inte det var tillräckligt ligger Globales Bouganvilla bara 1 km från Sa Comas vackra sandstrand – hit kör hotellets ett litet tåg gratis. På hotellet väntar aktiviteter, barnklubb och underhållning som organiseras av hotellets engelskspråkiga personal. Boendealternativen består av lägenheter med upp till tre rum. På hotellet finns annars en bufférestaurang, en italiensk restaurang, en poolbar och en snackbar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Sa Comas strand ligger 1 km bort från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Palmas flygplats.

Boende

Detta hotellet erbjuder enrumslägenheter (studios), tvårumslägenheter (one bedroom apartments) och trerumslägenheter (two bedroom apartments).

I enrumslägenheterna finns balkong, luftkonditionering, WiFi (mot avgift), värdeskåp (mot avgift) och badrum med dusch eller badkar, samt toalett.

I tvårumslägenheterna finns samma faciliteter som i enrumslägenheterna, förutom att här inte finns luftkonditionering. Tvårumslägenheterna har separat sovrum och vardagsrum.

I trerumslägenheterna finns samma faciliteter som i tvårumslägenheterna, men med ett extra sovrum.

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang, en italiensk restaurang och en snackbar. Vid poolen finns också en bar där det hålls i liveshower om kvällarna.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två vuxenpooler, tre barnpooler och ett vattenland med tre små vattenrutschbanor och fontäner för barnen. Under dagen anordnar hotellets internationella och engelskspråkiga personal aktiviteter och under kvällstid bjuder de på underhållning. På hotellet kan ni även spela volleyboll, bordtennis, biljard (mot avgift) och tennis (mot avgift).

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (gratis i allmänna utrymmen mot avgift på rummen)

  • Internethörna (avgift)

  • Snabbköp

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.