Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Sa Coma, Mallorca

Blue Sea Gran Playa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1509 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I populära Sa Coma, på den östra delen av Mallorca, ligger det prisvärda lägenhetshotellet Blue Sea Gran Playa. Du bor här i enklare lägenheter med möblerad balkong och kan slappna av i solstolarna på terrassen eller ta ett dopp i någon av poolerna. För barnen finns en egen barnpool och en miniklubb som anordnar roliga aktiviteter. Bara en kort promenad bort ligger Sa Comas härliga sandstrand. I området finns också många butiker, barer och restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 250 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Palmas flygplats.

Boende

Du bor här i enklare lägenheter med tv, värdeskåp och möblerad balkong eller terrass. Endast ekonomilägenheterna har kokvrå med kokplattor och kylskåp.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras en internationell buffé till frukost, lunch och middag. Mellan måltiderna kan du besöka baren där snacks samt varma och kalla drycker erbjuds. Tack vare det centrala läget så finns också en mängd matställen, barer och caféer i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets solterrass finns parasoll och solstolar. Två utomhuspooler samt en avgränsad barnpool finns även. Det finns också ett spelrum samt att underhållning erbjuds både dagtid och kvällstid. Hotellet har också en miniklubb som ordnar dagliga aktiviteter för barnen. Kostnadsfritt internet är tillgängligt i receptionen och bil- och cykeluthyrning erbjuds också.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biloch cykeluthyrning

  • Parkering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.