S Illot, Mallorca

Hotel Playa Blanca

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 923 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Budgethotellet Playa Blanca passar dig som är ute efter ett enkelt och prisvärt boende. Här bor du nära både strand och centrum i den lugna fiskebyn S’illot. Hotellet erbjuder en solterrass som har en utomhuspool med en grundare del för barnen, en bufférestaurang och en bar där du kan beställa svalkande drycker. Du kan även spela minigolf och biljard, eller koppla av i tv-rummet. Vill du besöka en livligare semesterort, tar du dig enkelt till den större grannorten Cala Millor med lokalbuss.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 102 rum, fördelade på sex våningar. Rummen är belägna i en huvudbyggnad och ett annex som ligger 100 meter från huvudbyggnaden. Du kan välja mellan enkelrum eller dubbelrum, som alla är enkelt inredda och erbjuder internet (mot en avgift).

Mat & dryck

På hotellområdet finns en restaurang där måltiderna serveras i bufféform. Du kan också beställa drycker, bakverk och snacks i baren. I området finns även barer och restauranger.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På solterrassen finns en pool med en grundare del för barnen. Runt omkring på solterrassen finns också solstolar och parasoll. Det finns även ett tv-rum, en bastu och en inomhuspool (öppen mellan november och mars). Du kan också spela minigolf och biljard.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Parkering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.