Puerto De Pollensa, Mallorca

Romantic Hotel - Adult Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 826 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Tvåstjärniga Hotel Romantic har ett gynnsamt läge vid stranden i det lugna bostadsområdet Gonmar i den populära semesterorten Puerto Pollensa på Mallorcas nordvästra kust. Det moderna, låga Hotel Romantic har sammanlagt 78 rum varav 70 standardrum med två enkelsängar och åtta enkelrum, fördelade på fyra våningar med utsikt över den magnifika Pollensa-bukten. Den skyddade, hästskoformade bukten har bergskedjan Tramuntana som en fantastisk bakgrund, och varma, doftande kvällar kan man promenera fram och tillbaka längs småbåtshamnen där båtarna ligger förtöjda, förbi trottoarcaféer och längs den berömda Pine Walk.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger ca 60 km nordväst om huvudstaden Palma och flygplatsen Son Sant Joan.

Boende

Alla rummen har luftkonditionering eller centralvärme beroende på säsong och är utrustade med komplett eget badrum med dusch samt kassafack att hyra, direktvalstelefon och balkong eller terrass, många med havsutsikt. Utöver ovanstående finns daglig städservice med byte av handdukar vid behov och byte av lakan två gånger i veckan.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Gäster som bor på Hotel Romantic är välkomna att använda sport- och fritidsfaciliteterna på det närliggande Hotel Pollensa Park som har en stor sötvattenpool utomhus för vuxna med separat del för barn samt stora solterrasser och trädgårdar med solstolar och parasoller.

Andra fritidsfaciliteter på Hotel Pollensa Park inkluderar lekplats och barnklubb samt två tennisbanor, multisportplan för volleyboll, femmannalagsfotboll och basket etc. samt både biljard- och bordtennisbord.

Hotel Pollensa Park har även ett säsongsbetonat program med sportaktiviteter dagtid arrangerade av underhållningsteamet med boule, vattenpolo och aerobics samt kvällsunderhållning med minidisko för barnen, levande musik, kabaré eller andra professionella shower flera gånger i veckan.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.