Puerto de Andraitx, Mallorca

La Pergola

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 583 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

La Pergola är ett trevligt hotell i den lilla hamnstaden Port de Andraitx på Mallorcas sydvästra kust. Här bor du i ett lugnt område och kan promenera till både strand och centrum. På hotellområdet finns ett fint poolområde med poolbar. Om du väljer att bo i lägenhet kan du välja mellan att laga dina egna måltider eller äta ute på någon av de mysiga restaurangerna längs strandpromenaden.

Port de Andraitx är en lugn och charmig semesterort som passar både familjer och par. Byn omges av berg och lummig grönska och den lilla hamnen är ett populärt stopp för många båtar och lyxyachter.

Hur långt är det till närmaste strand?

Hotellet ligger 700 m från stranden.

Avstånd från närmaste flygplats

Hotellet ligger cirka 35 km från Palma flygplats.

Boende

Här bor du i moderna dubbelrum eller lägenheter. Hotellet erbjuder både enrums-, tvårums- och trerumslägenheter. I alla rum och lägenheter finns luftkonditionering, TV, gratis internet, värdeskåp, minibar, fullt utrustad badrum och balkong eller terrass. I lägenheterna finns även ett pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och köksutrustning.

Lägenheterna:

Studio (enrumslägenhet): cirka 35 kvm

One bedroom apartement (Tvårumslägenhet): cirka 40 kvm

Two bedroom apartment (Trerumslägenhet): cirka 55 kvm

Mat & Dryck

På hotellområdet finns en restaurang, poolbar och bar. Frukost eller halvpension finns att välja till när du gör din bokning.

I området runt hotellet finns ett stort utbud restauranger och barer.

Aktiviteter & Underhållning

På hotellområdet finns två pooler, barnpool, inomhuspool, bastu och jacuzzi. Poolerna omges av solstolar med parasoll och badhanddukar finns att låna mot deposition. Hotellet har även gym och tennis mot avgift. För de mindre finns en lekplats.

Övriga Tjänster

  • WiFi finns utan avgift

  • Parkering

  • Tvättservice

  • Tre våningar(Hiss)