Portals Nous, Mallorca

Marina Portals

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1700 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotell Marina Portals ligger i Portal Nous, en av de mest prestigefyllda delarna av Mallorca, med fantastisk utsikt över Medelhavet. Här bor du dessutom endast 8 km från centrum av Palma de Mallorca, perfekt om du vill växla sol och bad med att upptäcka Mallorcas huvudstad! Hotell Marina Portals har fantastiska trädgårdar och ett stort poolområde och du bor bara en kort promenad från aktiviteter som golf och segling.

Hur långt är det till närmsta strand?

Du ser havet från hotellet, och det är cirka 500 m att gå till sandstranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Palma Airport ligger 25 km från hotellet.

Boende

Hotell Marina Portals har 188 rymliga rum med utsikt över poolområdet och Mallorcas hamn. I rummen finns komplett badrum med hårtork, TV, telefon, värdeskåp och minibar. Alla rum har dessutom luftkonditionering och balkong.

Mat & Dryck

På hotellet finns bufférestaurang, café och poolbar som alla erbjuder både Spanska och Europeiska rätter. Det finns även ett varierat utbud av restauranger i närheten av hotellet, vid Puerto Portals hamn. Hotellet har även en inomhusbar med livemusik och aktiviteter.

Aktiviteter & Underhållning

På hotellområdet finns 3 härliga pooler, varav två utomhuspooler och en inomhuspool, samt en stor trädgård med solterrass, solstolar och parasoll. Skulle du tröttna på att sola och bada, kan du även ta del av hotellets gym, bordtennis, volleyboll, biljard och minigolf. Hotellet har också ett underhållningsprogram med varierande aktiviteter.

I närheten av hotellet finns 3 fantastiska golfbanor: Santa Ponsa (15 min), Bendinat (10 min) och Canp de Mar (20 min).

Hotell Marina Portal ligger endast 8 km från Palma de Mallorca, där du hittar mängder av sevärdheter, restauranger, barer, aktiviteter och ett häftigt nattliv.

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.