Port D Alcudia, Mallorca

Grupotel Port de Alcudia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 327 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Grupotel Port de Alcudia är ett familjevänligt lägenhetshotell i centrala Alcudia. Hotellet har ett trevligt poolområde med en stor pool och en mindre barnpool med rutschbanor som barnen uppskattar. Ni bor även nära till stranden för er som föredrar havsbad. För er som vill ägna er åt aktiviteter på semestern har hotellet en liten sportsplan där ni bland annat kan spela tennis och fotboll. När ni vill slappna av finns ett hälsoområde med jacuzzi och en härlig inomhuspool. Hotellets personal anordnar sportaktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna.

Alcudia är en stor semesterort med en 14 km lång sandstrand. Här kombinerar ni enkelt strand- och stadssemester – i centrum finns massor av shopping, restauranger, barer och annat nöjesliv. Den gamla historiska delen av Alcudia ligger innanför en stadsmur – här är det marknad ett par dagar i veckan.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 62 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i enrums- eller tvårumslägenheter med balkong, luftkonditionering, telefon, tv och hårfön. I lägenheternas badrum har ni dusch och toalett och i kokvrån finns kokplattor, vattenkokare och brödrost.

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost och middag. Maten som serveras är både inspirerad av det lokala och det mer internationella köket. Här finns även en poolbar som serverar läsk, cocktails och andra drycker, samt olika snacks. I hotellets loungebar serveras drycker i en avslappnad atmosfär.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett poolområde med en stor pool och en mindre barnpool med små vattenrutschbanor. Barnen kan även leka på hotellets lekplats. För er som vill träna på semestern finns ett enkelt gym och ifall ni är sportintresserade har hotellet en sportplan där ni bland annat kan spela tennis och fotboll. Hotellet har ett hälsoområde med inomhuspool, jacuzzi och bastu.

Hotellets personal anordnar sportaktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

  • Uthyrning av tennis-rack

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.