Port D Alcudia, Mallorca

Astoria Playa - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4281 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Astoria Playa är ett omtyckt vuxenhotell vid stranden i Alcudia. Ni bor i snygga rum med luftkonditionering och balkong. På hotellet finns två poolområden, med både pool och jacuzzi. Dessa omges av solterrasser med solstolar och parasoll. Vid ena poolområdet finns även en poolbar som serverar både dryck och snacks. För större måltider besöker ni hotellets bufférestaurang. Ni bor dessutom på gångavstånd från lokala restauranger och barer – centrum ligger bara 200 meter bort. Hotellets värdar håller i kvällsunderhållning flera gånger i veckan. Under dagarna kan ni spela minigolf på området mot en extra kostnad.

Alcudia är en stor semesterort med en 14 km lång sandstrand. Här kombinerar ni enkelt strand- och stadssemester – i centrum finns massor av shopping, restauranger, barer och annat nöjesliv. Den gamla historiska delen av Alcudia ligger innanför en stadsmur – här är det marknad ett par dagar i veckan.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor bara 100 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 61 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i snygga rum (ca 20 m2) men satellit-tv, telefon, minibar luftkonditionering, WiFi och balkong. Ifall ni väljer ett superiorrum tillkommer espressomaskin, vattenkokare, minibar, morgonrockar och tofflor.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar ett varierat utbud. Hotellet har även en enkel à la carte-restaurang om serverar sallader och pizzor till lunchtid och grillade rätter till middag. Hotellet har även tre barer, varav en är i ena poolområdet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två poolområden med pool och jacuzzi. På hotellet kan ni även spela minigolf (avgift) eller bordtennis.

Hotellets personal håller i underhållning flera kvällar i veckan.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Valutaväxling

  • Parkering

  • Cykel-/biluthyrning

  • Bagageförvaring

  • Poolhanddukar

  • Tvättservice (avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.