Playa De Muro, Mallorca

Hotel Grupotel Los Principes

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 714 omdömen

Läs mer om hotellet

Detta attraktiva hotell har ett utmärkt läge direkt vid Alcudia underbara strand. Omgiven av unika trädgårdar, som spänner över så långt som till stranden, Ca'n Picafort och Puerto de Alcudia är både bara 6 km bort och kan lätt nås med hjälp av den utmärkta busslinje som avgår från hållplatser några steg bort .

Semestercentret Las Gaviotas ligger i närheten. Renoverad år 2010, omfattar denna 5-våningshotell totalt 293 rum varav 14 är sviter. Anläggningar inom den luftkonditionerade anläggning inkluderar en foajé med en reception, hiss, en bar, en luftkonditionerad restaurang med en rökfri avdelning (tre gånger i veckan tema buffé eller galamiddag), och en offentlig Internet terminal (extra avgifter gäller). De som anländer med bil kan använda sig av Park Hotel bil faciliteter och tvätt-och sjukvården avrunda de erbjudanden.

Slutligen finns det en lekplats för de yngre gästerna, liksom telefoner baby och barnvagnar är tillgängliga mot en extra avgift. I välskött utomhus komplex är en pool med en integrerad jacuzzi och barnpool, en snackbar vid poolen och en solterrass med solstolar och parasoll anlagd klar för användning. Ytterligare fritidsaktiviteter inkluderar en liten pool (behandlas i lågsäsong) och ett modernt spa.

Sport inkluderar tennisbanor, bordtennis, gym, basket, beach volleyboll och minigolf samt ett underhållningsprogram erbjuder dag-och kvällsunderhållning flera gånger i veckan, inklusive shower, dans och levande musik för att ge en viss variation och nöjen för gästerna. Det finns en särskild underhållningsprogram för barn i åldrarna 4 år och över. Hotellet erbjuder dessutom guidade promenader och cykelturer genom orörda landskapet med Grupotel Natur-programmet.

Boende

Alla de moderna rum kommer med ett eget badrum med hårtork, direkt telefon, satellit / kabel-TV, mikrovågsugn, luftkonditionering (centralt styrda), centralvärme, kosmetika spegel, en safe och balkong eller terrass.