Playa De Muro, Mallorca

Alcudia Pins

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2385 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lägenhetshotellet Alcudia Pins är ett stort komplex med ett fantastiskt läge vid stranden Playa de Muro mellan härliga, vita sanddyner och den vackra naturparken Albufera. Omkring fem km bort ligger Alcudias centrum med många butiker, barer och restauranger och det är lätt att nå med taxi eller kollektivtrafiken. Semesterorten är populär hos småbarnsfamiljer tack vare Alcudia Bays varma, grunda vatten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bredvid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger ca 60 km från Palmas internationella flygplats.

Boende

Alcudia Pin har 590 lägenheter med ett eller två sovrum utspridda på fyravåningsbyggnader, de flesta med havsutsikt, och alla har egen möblerad balkong eller terrass. De har luftkonditionering, badrum med dusch, två kokplattor, brödrost, mikrovågsugn, bäddsoffa, kylskåp och vattenkokare.

Lägenheterna med ett sovrum har plats för två till fyra personer. Lägenheterna med två sovrum har plats för fyra till sex personer.

Mat & dryck

Hotellet erbjuder enbart rum, självhushåll, bed and breakfast eller halvpension.

Hotellet har en bufférestaurang, en à la carte-restaurang, en pizzeria med avhämtning, en hamburgerbar, en strandbar, en salongsbar samt en öl- och grillservering i trädgården. Alcudias centrum ligger i närheten och har många barer och restauranger.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Alldeles i närheten ligger den åtta km långa sandstranden med fin, ren sand, turkost, klart vatten och en mängd olika vattensporter inklusive segling och dykning. På hotellet finns det ett stort utbud av underhållning och aktiviteter för barn.

Hotellet har en pool (med vattenrutschbana och ett underhållningsteam som ansvarar för kvällsunderhållningen och barnklubben.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Tvättservice

  • 24-timmarsreception

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.