Vi säljer för närvarande inte resor för juni, juli och augusti. För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Palma De Mallorca, Mallorca

Catalonia Majorica

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2223 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

.

Trevligt och modernt hotell med bra läge i Mallorcas huvudstad Palma. Catalonia Majorca ligger på en höjd med fantastisk utsikt över Palmabukten och hamnen. På hotellet finns ett fint poolområde med solterrass och hotellet har även inomhuspool, jacuzzi och ett litet gym.

Här bor du cirka 2 km från centrala Palma och 1,5 km från stranden i Cala Mayor. Tycker du att det är lite långt att gå kan du enkelt ta lokalbussen som stannar på gatan nedanför hotellet. Shoppingcentret Porto Pí, med ett stort utbud av restauranger och butiker, ligger bara en kort promenad (600 m) från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 1,5 km från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12 km från Palma flygplats.

Boende

Modernt inredda rum med luftkonditionering och balkong. I alla rum finns dubbelsäng eller två enkelsängar, extrasäng, telefon, TV, minibar, hårtork och badrum med badkar/dusch. Gratis WiFi i alla rum.

Rummen städas 6 gånger/vecka.

Mat & Dryck

.

Hotellet har restaurang och bar. Måltider finns att förboka.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

.

Catalonia Majorca har ett fint poolområde med pool, separat barnpool och solstolar med parasoll. Det finns även inomhuspool, jacuzzi och ett mindre gym.

I området runt hotellet finns mycket att se och göra. Du bor cirka 600 m från det stora shoppingcentret Porto Pí och cirka 2 km från centrala Palma med ett stort utbud av shopping, aktiviteter och nöjen.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • Hiss

  • WiFi

  • Rumsservice

  • Bil-/ Cykeluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.