Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Palma Nova, Mallorca

Apartamentos Montenova

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 82 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Montenova är ett enkelt lägenhetshotell nära Palma Novas strandpromenad. Här bor ni billigt och med bra läge, när ni inte är ute efter jättehög boendestandard. Här finns faciliteter som pool och en bar, samt ett snabbköp där ni kan köpa matvaror. I era lägenheter har ni kokvrå, så att ni kan laga egen mat och slippa lägga reskassan på dyra restaurangbesök. Montenova är populärt bland yngre resesällskap, som kompisgäng och par, som är ute efter att utforska regionens nöjesliv.

I Palma Nova trivs både familjer och kompisgäng. Här finns trevliga stränder och många butiker, restauranger och kaféer. Om kvällarna finns här ett stort utbud av barer och nattklubbar som har öppet inpå småtimmarna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 550 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 24 km från Palmas flygplats.

Boende
Här bor ni i enkla enrumslägenheter med kombinerat sov- och vardagsrum. I lägenheterna har ni tvättmaskin, tv, luftkonditionering och balkong. Alla lägenheter har också kokvrå med kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost.

Mat & Dryck
Här finns ingen restaurang, men en bar och en liten mataffär. I er lägenhet har ni kokvrå så att ni kan laga egen mat. Hotellet ligger inte långt ifrån lokala restauranger, barer och kaféer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett litet poolområde med en pool som omges av ett par solstolar. På hotellet kan ni spela biljard eller ett parti dart. Hotellet erbjuder inga aktiviteter, men ni utforskar enkelt Palma Novas nöjesliv som finns på kort gångavstånd.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (gratis)
- Internethörna (avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.