Palma Nova, Mallorca

Son Caliu Hotel Spa Oasis

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1533 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta bekväma hotell vid stranden erbjuder gästerna totalt 223 rum, varav 215 är dubbelrum och 8 är sviter. Samtliga rum är luftkonditionerade och har en foajén med en 24-timmars reception, en valutaväxel och 4 hissar. Dessutom erbjuder vi ett café, tidningsställ, en frisör salong, ett spel och TV-rum samt en fräsch restaurang. För affärsgäster finns konferensfaciliteter och internetuppkoppling finns tillgänglig. Rumservice och Tvättservice finns också tillgängligt (avgifter tillkommer för tvätt) och medicinsk hjälp är tillgänglig på hotellet.

Hur långt är den närmaste stranden?

Bara 50 meter bort

Avstånd från Flygplats

Hotellet ligger 25 km från Palma flygplats

Boende

Alla de bekvämt inredda rummen har eget badrum med hårtork, direkt telefon och satellit-TV. En minibar, centralvärme, en dubbelsäng, centralt reglerad luftkonditionering, ett värdeskåp och antingen en balkong eller en terrass kommer också som standard.

Mat & Dryck

Vid frukost, lunch och middagstid, kan gästerna servera sig själva vid den läckra buffén. På kvällarna erbjuds det även en á la carte meny. Specialkost tillgodoses, inklusive olika hälsosamma alternativ.

Sport & Entertainment

Gästerna har tillgång till hotellets inomhuspool, bar, solstolar och parasoll, där vanliga aqua aerobics klasser erbjuds. Dessutom kommer gästerna att kunna slappna av helt genom att dra nytta av hotellets massage (avgift tillkommer), solarium och bastu. Det finns ett hotell gym och gästerna kan också njuta av en omgång bordtennis i lokalerna.