Palma Nova, Mallorca

Sol Palmanova

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2692 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sol Palmanova är ett strandnära All Inclusive-hotell med ett fint poolområde och många aktiviteter för stora och små gäster. Det finns bland annat en stor, lagunliknande pool, en separat barnpool och en liten pool för de allra yngsta. De vuxna kan delta i en pilates- eller aerobicsklass, medan barnen kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter. Du bor nära Palma Novas centrum med restauranger och butiker, och vill du göra en dagsutflykt till Mallorcas huvudstad Palma tar du dig enkelt dit med lokalbuss på knappt 20 minuter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 120 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 27 km från Palmas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i dubbelrum eller familjerum. Samtliga har tv, internet, telefon, badrumsartiklar och möblerad balkong eller terrass. Luftkonditionering finns mellan maj och oktober. Rummen finns också att välja med pool- eller havsutsikt.

Mat & dryck

Här bor du med All Inclusive där måltider, dryck och snacks ingår. På hotellområdet finns två bufférestauranger där du kan välja bland en mängd olika lokala och internationella rätter. Det finns också en poolbar och en loungebar där du kan beställa snacks, glass samt alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets stora poolområde finns två stora pooler, en barnpool och en pool för småbarn.

Det finns även en lekplats och en barnklubb som anordnar en mängd olika spel, lekar, tävlingar och minidisko. För vuxna gäster erbjuder hotellet även sportaktiviteter som volleyboll, bordtennis, aerobics, spinning och pilates. Kvällsunderhållning för stora och små erbjuds på scener både inomhus och utomhus.

Vid ankomst på hotellet får du ett FUN PASS (lekpass). Passet ger dig 25% rabatt på alla attraktioner i äventyrsparken Katmandu Park och minigolfbanan Golf Fantasia som ligger en kort bit bort. Restriktioner för längd eller ålder kan förekomma i aktivitetsparken. Öppettiderna kan också påverkas av väderförhållanden.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

  • Parkering

  • Värdeskåp

  • Väckningsservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.