Palma Nova, Mallorca

Sol Lunamar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 747 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett populärt hotell som ligger centralt i Palma Nova. In till huvudgatorna har du ca 200 meter och där hittar du shopping, restauranger och annat nöjesliv. Under högsäsong trivs ungdomar på hotellet på grund av läget och den livliga atmosfären. Bland faciliteterna på hotellet finns ett trevligt poolområde där poolen omger den populära poolbaren. Runt om poolen går en solterrass med gott om solstolar och parasoll. På hotellet kan du spela bordtennis eller biljard. Som gäst på Sol Lunamar får du dessutom endagspass till surf-vågpoolerna inne på systerhotellet Sol Wave House och till nöjesparken inne på systerhotellet Sol Katmandu.

I Palma Nova trivs både familjer och kompisgäng. Här finns trevliga stränder och många butiker, restauranger och kaféer. Om kvällarna finns här ett stort utbud av barer och nattklubbar som har öppet inpå småtimmarna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 100 meter från den fina Son Matias-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 25 km från Palmas flygplats.

Boende
Här bor ni i enrumslägenheter med kombinerat sov- och vardagsrum. Alla lägenheter har satellit-tv, luftkonditionering, balkong/terrass och liten kokvrå där det finns kokplattor, vattenkokare och brödrost.

Mat & Dryck
Hotellet har ingen restaurang, men en poolbar som serverar dryck, glass och snacks mellan 10-18 under högsäsong. Ni bor nära det lokala restaurangutbudet och i er kokvrå kan ni laga egna enkla rätter. Närmsta mataffär ligger bara ca 50 meter från hotellet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett trevligt poolområde med en halvmåneformad pool som omger poolbaren. Barnpoolen är en avdelad sektion av den stora poolen. På hotellområdet kan ni även spela bordtennis och biljard. När du bor på Sol Lunamar får ni dessutom endagspass in till vågpoolerna på systerhotellet Sol Wavehouse och in till nöjesparken inne på det andra systerhotellet Sol Katmandu.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Internethörna (avgift)
- Valutaväxling
- Bil-/cykeluthyrning
- Bibliotek

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan