Palma Nova, Mallorca

Roc Portonova

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 559 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lägenhetshotellet Roc Portonova ligger i en lugnare del av populära Palma Nova och är perfekt för dig som vill bo i ett lite lugnare område men med vimlet inom gångavstånd. Här bor du precis vid strandpromenaden och har nära till centrum med flera restauranger, butiker, barer och nattklubbar. För den som är ute efter ett ännu häftigare nattliv tar du dig lätt till grannorten Magaluf. Till Mallorcas huvudstad Palma tar du dig lätt med buss på bara 20 min, det går regelbundna bussar dagligen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 24 km från Palmas flygplats.

Boende

Här kan du välja mellan att bo i tvårumslägenheter (46 kvm stora) eller trerumslägenheter (65 kvm). Lägenheterna är något äldre, men rymliga och består av separat/a sovrum och kombinerat vardagsrum/kök. I lägenheterna finns luftkonditionering, tv, telefon, köksutrustning och balkong eller terrass. De flesta lägenheter har också havsutsikt.

Mat & dryck

Hotellet har ett frukostrum där du kan välja bland en varierad frukostbuffé. Det finns även en poolbar där du kan beställa snacks, cocktails och olika drycker. Dessa är öppna under sommarsäsongen. Det finns ett stort utbud av restauranger och barer i området runt hotellet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellområdet finns en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns också en pool med en grundare del för barnen. Vintertid finns en inomhuspool. Det finns ett spelrum och under högsäsong anordnas underhållning i form av lekar och spel för barnen. Du bor en kort promenad (cirka 200m) från centrum av Palma Nova och där finns ett stort utbud av butiker, barer och aktiviteter.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

  • Parkering

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.