Palma Nova, Mallorca

Intertur Palmanova Bay

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1939 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Trevligt lägenhetshotell med centralt läge och fin havsutsikt. Du bor bara en kort promenad från både strand och centrum. Hotellet är familjevänligt men är också populärt bland ungdomar i högsäsong. Hotellet har ett fint poolområde och det finns lekplats och barnklubb för de små.

Hotellet ligger cirka 200 m från stranden (finkorning sandstrand) och 20 km från Palma flygplats.

Boende
Här bor du i ljust inredda en- eller tvårumslägenheter. Samtliga har luftkonditionering, fullt utrustat badrum med badkar/dusch, TV, telefon och kokvrå. I kokvrån finns kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt.

Mat & Dryck .
Här kan du välja på att laga egna måltider i lägenheten, förboka måltider på hotellet eller äta ute på någon av restaurangerna i området runt hotellet. Väljer du All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks. På hotellområdet finns restaurang, bar och snackbar.

Om hotellet
På hotellområdet finns en utomhuspool och en separat vattenlekplats för de yngre. För barnen finns lekplats, lekrum och barnklubb. Vänligen observera att hotellet ligger på en höjd och rekommenderas inte för resenärer med gångsvårigheter.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan