Palma Nova, Mallorca

Alua Palmanova Bay - (ex Intertur)

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2090 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Trevligt lägenhetshotell med centralt läge och fin havsutsikt! Alua Palmanova Bay ligger på en udde mellan Palma Nova och Magaluf. Du bor bara en kort promenad från både strand och centrum. I området runt hotellet finns gott om restauranger, butiker, barer och nattklubbar. Hotellet är familjevänligt men är också populärt bland ungdomar i högsäsong. Hotellet har ett fint poolområde och det finns lekplats och barnklubb för de små.

**Vänligen observera att hotellet ligger på en höjd och rekommenderas inte för resenärer med gångsvårigheter.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger cirka 200 m från stranden Son Matias. Finkorning sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger cirka 20 km från Palma flygplats.

Boende
Här bor du i ljust inredda en- eller tvårumslägenheter. I alla lägenheter finns luftkonditionering, fullt utrustat badrum med badkar/dusch, TV, internet, telefon och kokvrå. I kokvrån finns kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt!

Lägenheterna städas 5 gånger/vecka.

Mat & Dryck .
Här kan du välja på att laga egna måltider i lägenheten, förboka måltider på hotellet eller äta ute på någon av restaurangerna i området runt hotellet. Väljer du All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks. På hotellområdet finns restaurang, bar och snackbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellområdet finns en fin solterrass med parasoll och solstolar där du har utsikt över havet. Här finns en utomhuspool och en separat vattenlekplats för de yngre. För barnen finns lekplats, lekrum och barnklubb.

Du bor nära centrum av Palma Nova (500 m) med ett stort utbud av aktiviteter och nöjen. Du kan lätt ta dig till Mallorcas huvudstad Palma med lokalbuss på cirka 20 min.

Övriga tjänster
- 24 timmars reception
- Matlivs
- WiFi (mot avgift)
- Internethörna
- Åtta våningar (Hiss)
- Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.

Visa hotell på kartan