Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Palma Nova, Mallorca

Globales Nova Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 437 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Nova är ett enkelt lägenhetshotell nära både stranden och Palma Novas centrum. Här trivs både yngre och resesällskap med ett trevligt poolområde med pool, poolbar och vackert gröna växter. I poolbaren serveras drycker, snacks och lunch och i hotellets restaurang kan ni äta frukost och middag. Hotellets personal anordnar underhållning om kvällarna, vilket passar för de resesällskap som vill ha lugnare kvällar istället för att ge sig ut i ortens nattliv. Ni bor i lägenheter med kokvrå och balkong.

I Palma Nova trivs både familjer och kompisgäng. Här finns trevliga stränder och många butiker, restauranger och kaféer. Om kvällarna finns här ett stort utbud av barer och nattklubbar som har öppet inpå småtimmarna.

Hur långt är det till närmsta strand?
Den fina sandstranden Son Mathias ligger bara 250 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 27 km från Palmas flygplats.

Boende
Här bor ni i tvårumslägenheter som består av separat vardagsrum och sovrum. Alla lägenheter har kokvrå med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och brödrost.

Mat & Dryck
Hotellet har en restaurang som serverar frukost och middag. I poolbaren serveras dryck, snacks och lunch. I er kokvrå kan ni laga egen mat – närmsta snabbköp där ni kan köpa matvaror ligger bara 100 meter bort.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en utomhuspool där ni kan ta ett svalkande dopp. Poolen omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Hotellet har även en jacuzzi och för barnen finns lekplats. Hotellets personal håller i underhållning om kvällarna.

Palma Novas nöjesliv finns inom nära räckhåll – in till centrum har ni bara 100 meter.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis i receptionen)
- Internethörna (avgift)
- Hissar (5 våningar)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.