Magaluf, Mallorca

Sol Wave House All Suites

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 956 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sol Wave House är ett häftigt nytt hotell mitt på Magaluf Beach, som riktar sig mot en yngre publik. På hotellområdet finns två vågpooler, där både nybörjare och mer erfarna gäster kan surfa på stora vågor. Hotellet ligger i hjärtat av stadens legendariska nattlivsområde. Magalufs barer och klubbar ligger bara ett par minuter bort! Behöver man återhämta sig kan man lägga sig vid hotellets infinity pool och slappna av.

Hotellet har ett helt nytt koncept och kallar sig ett Twitter-hotell. Wifi är gratis på hotellområdet och gäster uppmuntras att dela bilder och lära känna varandra genom att använda hashtaggen #SocialWave. Så småningom ska man kunna använda Twitter för att beställa mat och dryck från hotellets restauranger och barer. Sol Wavehouse passar perfekt för det aktiva kompisgänget som vill njuta av Magalufs festliv, den stekande solen och roliga vattenäventyr.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger på Magalufs vita sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Flygplatsen i Palma ligger 30 km bort.

Boende

Här bor du i stilrent inredda rum med modernt badrum och härlig utsikt över hotellområdet och havet. På rummet finns dubbelsäng (eller två enkelsängar beroende på bokning), bäddsoffa, minibar, satellit-tv, wifi, mikrovågsugn, samt te- och kaffekokare. Hotellet har luftkonditionering och alla rum har antingen balkong eller terrass.

Mat & Dryck

På hotellet finns ett stort urval av restauranger och barer så att du aldrig behöver anstränga dig för att hitta något som passar dig. Halvpension är tillgängligt på utvalda restauranger.

Aktiviteter & Underhållning

Sol Wave House erbjuder spännande surfing på hotellområdet. Man kan även spela bordtennis, tv-spel och prova bågskytte. Nere på stranden kan man ta del av olika vattensporter, som vattenskidor, parasailing och dykning. Tycker man om hästar kan man boka in ridning och där finns dessutom tennis och golfbanor i närheten.

Hotellet håller i ett underhållningsprogram som inkluderar professionella shower tre kvällar i veckan. En gång i veckan är det poolparty kl 13:00-18:00 där lokala DJs spelar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internetområde

  • Tvättservice

  • Surfshop

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.