Magaluf, Mallorca

HSM Atlantic Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 825 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
HSM Atlantic Park som ligger 400 m från Magulufs centrum är ett av semesterortens bästa hotell och erbjuder många olika faciliteter. I närheten av hotellet finns charmiga små stränder med turkost vatten.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Flygplatsen ligger 28 km från hotellet.

Boende
Hotellet består av rymliga och bekväma dubbel- och enkelrum med luftkonditionering, satellit-tv, bakgrundsmusik och hårfön, och det finns badhanddukar till poolen samt badrockar (mot deposition). Enkelrummen har dusch.

Mat & dryck
Restaurangen erbjuder ett brett urval av varma och kalla rätter på buffé, temabufféer och öppet kök.

All inclusive består av frukost, lunch och middag och serveras som buffé med öppet kök i huvudrestaurangen. En gång i veckan serveras temabuffé: kinesisk, mallorkinsk, mexikansk eller med fisk och skaldjur. Till frukost serveras juice, kall och varm mjölk, te, kaffe och choklad. Till lunch och middag serveras lokalt rött och vitt vin, öl, vatten, cola, apelsin- och citronläsk och ett urval av drycker. Snacks såsom ett urval av kallskuret, sallader, kött, stekta rätter, pizza eller pasta, korv, potatis, bröd och bakverk, kakor, glass och frukt serveras i snackbaren mellan måltiderna fram till kl. 23:00. Te, kaffe och varm choklad med kakor och bakverk serveras dagligen från 17:00 till 18:00 i snackbaren. Lokalt producerade alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som öl, vatten, juice, läsk, milkshake, te, kaffe, varma drycker, aperitifer, gin, whisky, drinkar, vin, sangria, vodka, konjak och champagne serveras i huvudbaren inomhus eller i poolbaren från 10:00 till 24:00.

Herrar ombeds vänligen bära långbyxor vid middagen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Sportfaciliteter på hotellet inkluderar en stor pool med barndel omgiven av en trädgård med solstolar och parasoller. Multisportplan, olika spel, fotboll, bordtennis, dart och vattenpolo samt underhållning dagtid (10:00-13:00 och 15:00-17:00) och kvällstid (20:30-24:00) erbjuds också. Det finns en miniklubb för barn från 4 till 12 år och kvällsshower eller levande musik flera gånger i veckan.

Övriga tjänster
- Kassafack
- Tvättservice
- Telefon
- Sjukvårdsservice
- Internet
- Biljard
- Wi-Fi i barområdet och i rummen

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan