Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Illetas, Mallorca

Hotel Roc Illetas

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni fint beläget uppe på en klippa över vattnet i exklusiva Illetas på Mallorca. Från hotellområdet har ni direkt tillgång till havet från ett par trappor som går från solterrassen och ner till havsvattnet. För er som föredrar poolbad har hotellet två utomhuspooler. På hotellet finns även en bufférestaurang som serverar internationella rätter. Ute vid poolerna hittar ni en poolbar och ett kafé med terrass där ni har fin utsikt över havet. Inomhus hittar ni ett spaområde med inomhuspool, jacuzzi och bastu.

Ni bor bara ca 350 meter från Illetas huvudgata, Passeig de les Illetas. Där hittar ni exklusiva butiker och trevliga restauranger. Ni bor på kort bussavstånd in till Palma (bussen tar ca 20 minuter). Bussen in till Palma stannar precis utanför hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Från hotellets solterrass finns trappor ner i havet. Närmsta sandstrand ligger 280 meter bort till fots.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Palmas flygplats.

Boende

På detta hotell finns både hotellrum och lägenheter.

I dubbelrummen finns gratis WiFi, luftkonditionering, balkong, minibar*, tv, hårfön, telefon och badrum med dusch och toalett.

I tvårumslägenheterna (one bedroom apartments) på 46 m2 finns samma faciliteter som ovan med även separat sovrum, vardagsrum och kokvrå med kylskåp, mikrovågsugn och brödrost.

I trerumslägenheterna (two bedroom apartments) på 75 m2 finns samma faciliteter som ovan men två separata sovrum – ett med två enkelsängar och ett med tre enkelsängar.

*Minibar finns bara i dubbelrummen – i lägenheterna finns istället ett kylskåp.

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang som serverar internationella rätter. Ute i poolbaren serveras dryck och snacks. Här finns också ett kafé som serverar varma drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellet finns två utomhuspooler med integrerad barnpool. Hotellet erbjuder även ett spa med inomhuspool, jacuzzi och bastu. För ungsomarna finns här biljardbord, bordtennisbord och ett spelrum med arkadspel.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (gratis i alla utrymmen)

  • Internethörna (mot avgift)

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • Parkering (mot avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.