El Arenal, Mallorca

Palma Bay

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3017 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Palma Bay ligger vackert i ett lugnt område av El Arenal. Här har du bara några minuter till den populära turistortens butiker, barer och restauranger. Oavsett om du reser med familjen, partnern eller kompisarna så finns här något för alla. Måltiderna kan du äta i bufférestaurangen, pizzerian eller den asiatiska restaurangen. Hela fem barer finns också där du kan beställa svalkande drycker, med eller utan alkohol. Om du reser med barn så kan de leka på lekplatsen eller delta i barnklubben. En rolig minigolfbana finns även samt underhållning för både stora och små.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 11 km från Palmas flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller familjerum som alla har luftkonditionering, tv, telefon och hårtork. Internet finns mot avgift. I dubbelrummen och familjerummen finns också en möblerad balkong eller terrass.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan också besöka snackbaren som erbjuder varma och kalla rätter samt en dryckautomat. Du kan också besöka pizzerian samt den asiatiska á la carte-restaurangen. Under sommarsäsongen anordnas också grillkvällar. Hotellet har även fem barer där du kan beställa svalkande drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har inte mindre än fyra pooler och en solterrass med parasoll och solstolar. Du kan spela volleyboll, tennis, paddle-tennis och pingis. Det finns även ett gym och en minigolfbana samt att du njuta av massage, jacuzzi och bastu. För barnen finns en lekpark och en barnklubb som anordnar aktiviteter som bland annat minidisco. Ett underhållningsprogram finns även för hela familjen.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Bil- och cykeluthyrning
- Internet
- Bagageförvaring
- Utflyktsdisk
- Valutaväxling
- Varuautomat (snacks & dryck)
- Luftkonditionering
- Souvenirshop
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan