Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Can Picafort, Mallorca

Fergus Club Vell Mari

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 580 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I en lugn del av den populära turistorten Ca'n Picafort ligger det familjevänliga lägenhetshotellet Vell Mari. Här har du bara 100 meter till centrum och till den närliggande stranden går en gratis strandbuss.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 700 meter från hotellet. En gratis strandbuss erbjuds.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 211 rymliga och ljusa lägenheter. Du kan välja mellan att bo i enrumslägenheter (30 kvm stora) eller tvårumslägenheter (40 kvm). Samtliga har telefon, tv, badrumsartiklar, hårtork och kokvrå med kylskåp. Värdeskåp, internet och luftkonditionering finns att hyra.

Enrumslägenheterna passar upp till två personer, medan tvårumslägenheterna rymmer upp till tre vuxna och ett barn. Familjelägenheter med två rum finns även med plats för max tre vuxna och tre barn.

För gäster med gångsvårigheter finns anpassade lägenheter som ligger på bottenvåningen. Dessa är tvårumslägenheter och har, förutom ovan nämnda faciliteter, också 90 cm breda dörröppningar samt handtag vid toaletten och badkaret.

Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är internationella och är tillagade på lokalproducerade, säsongsbaserade råvaror. Show cooking och en italiensk hörna erbjuds också. Missa inte heller desserthörnan med över 15 olika sorters sötsaker. Det finns även en snackbar, en poolbar och en sportbar där du kan beställa olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett stort poolområde med en utomhuspool och en separat barnpool. Runtom på terrassen finns parasoll och solstolar. Massage och olika spabehandlingar finns mot en avgift. Du kan också delta i aerobics, träna på gymmet eller nyttja bastun och inomhuspoolen. Bågskytte, tennis och pingis finns också. För barnen finns en lekpark och roliga lekytor. Underhållning anordnas dagligen av hotellets personal.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Luftkonditionering

  • Parkering

  • Biloch cykeluthyrning

  • Tvättservice

  • Kemtvätt

  • Poolhanddukar

  • Väckningsservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.