Can Picafort, Mallorca

Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 935 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotell ligger i Son Baula, en av Can Picaforts mest lugna områden. Stranden är omgiven av de höga sanddynor som är en del av Son Real-naturreservatet, och kollektivtrafiken är nära tillhands så att du på enbart några minuter tar dig till ortens centrum där ett överflöd av barer, restauranger och nattklubbar väntar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 80 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Palma Airport.

Boende

Hotellets rum och lägenheter är elegant intredda och har alla ett angränsande badrum, telefon, satellit-TV samt AC/värme. Säkerhetsskåp finns även att tillgå mot extra avgift. Två utomhuspooler finns på hotellets område – en med en barnpool och jacuzzi, samt en semi-olympisk pool som även är uppvärmd. Här finns även en terrass med solbäddar. I nybyggda Ferrer Vital Spa kan gäster njuta av hydroterapi, duschar, uppvärmda vattensängar, turkiskt bad, bastu, isbad (alla till en extra kostnad) samt olika behandlingar till förmånliga priser. I samband med det nya spa:t byggde man även ett helt nytt gym.

Mat & dryck

Alla mål kan intas på terrassen. Hotellet erbjuder mat och dryck dygnet runt, däribland frukostbuffé och en lättare frukost senare på morgonen, lunch- och middagsbuffé med ett överflöd av dryck, snacks, glass, kaffe och kakor, samt chans att se hur maten tillagas. I baren hittas även ett stort antal drinkar. Gratis entré till spa:t erbjuds till resnärer under deras vistelse samt rabatt på alla skönhets- och hälsobehandlingar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder underhållning för både barn och vuxna under hela dagen, samt möjligheten att prova på pingis, aerobics, volleyboll, dartspel, bocce eller hajkning. Mot en extra avgift kan gäster även prova på att rida, dyka eller tennis och biljard.

Övriga tjänster

  • Volleyboll

  • Cykeluthyrning

  • Bibliotek

  • Gym

  • Ångbastu

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.