Can Pastilla, Mallorca

BQ Apolo

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 872 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Apolo är ett fint hotell i C’an Pastilla på Mallorca, på bara 15 minuters bilavstånd från huvudstaden Palma. Ni bor nära ortens lilla strand och på hotellet kan ni bada i poolen. I poolområdet finns även en trevlig poolbar där det serveras läskande drycker och snacks. När ni vill äta något mer mättande kan ni besöka hotellets egen restaurang. På hotellet kan ni ägna er åt att spela biljard eller bordtennis. Ni kan även hyra cykel för att utforska regionen!

C’an Pastilla är en charmig semesterort med en vacker liten hamn och ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här passar det att bo om man är semestertypen som vill ta en god drink om kvällarna och inte är ute efter högljutt nattliv. Detta kan man däremot få inne i Palma och mindre grannorten Arenal – hit kan ni åka med lokaltrafik eller taxi.

Hur långt är det till närmsta strand?

Apolo ligger bara 150 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 5 km från Palmas flygplats.

Boende

Här kan ni bo i enkelrum eller dubbelrum för 2-3 personer. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, balkong och badrum med dusch och toalett.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang med ett internationellt matutbud och en bar som serverar både dryck och snacks. Ni bor inte långt från C’an Pastillas centrum där ni hittar massor av barer och restauranger.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett välkomnande poolområde med solstolar och parasoll. Hotellet erbjuder inga aktiviteter men ni bor nära det lokala nöjeslivet.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Hissar (6 våningar)

  • Tvättservice

  • Cykel-/biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.