Calas De Mallorca, Mallorca

Hotel Palia Maria Eugenia

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2268 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Bara några minuter från den härliga stranden i Calas de Mallorca ligger Hotel Palia Maria Eugenia. Här finns ett stort poolområde där du kan svalka dig med ett dopp i poolen eller med en dryck i poolbaren. För hotellets yngre gäster finns en hoppborg och en barnklubb som ordnar roliga piratlekar. För dig som gillar att hålla igång på semestern så finns bland annat klasser i aerobics och dans, en tennisbana och ett fullt utrustat gym.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 63 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 203 ljusa rum fördelat på sju våningar. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum eller familjerum som samtliga har takfläkt, tv, telefon och balkong. Vissa rum har havsutsikt. Fyra rum som är anpassade för gäster med rörelsesvårigheter erbjuds även.* Dessa har rullstolsanpassade duschar och handtag.

*Vänligen kontakta vårt kundserviceteam om du vill boka ett av dessa, så vi kan försäkra oss om att de passar dina eller ditt resesällskaps behov.

Mat & dryck

I hotellets bufférestaurang serveras en stor variation av varma och kalla rätter till frukost, lunch och middag. Rätterna är fräscha med inspiration från Medelhavet och show cooking erbjuds. Här finns även en restaurang som specialiserar sig på italienskt. I poolbaren serveras alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett elegant poolområde med en sötvattenspool, en barnpool med vattenlekplats och en solterrass med parasoll och solstolar. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, boule, pingis och vattenaerobics. Du kan också träna på gymmet eller delta i dansklasser. För barn i åldrarna 4 till 12 år finns en barnklubb (under högsäsong) som anordnar aktiviteter som pyssel, poollekar, skattjakter och piratdagar. En hoppborg och en lekplats finns också.

Övriga tjänster

  • Pool

  • Barnklubb

  • Lekplats

  • Gym

  • Internet (Avgift)

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.