Cala Millor, Mallorca

Hipotels Hipocampo Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1269 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hipotel Hipocampo Palace Hotel är ett imponerande femstjärnigt hotell omgivet av 19 000 m2 trädgårdar beläget i staden Cala Millor på Mallorca. Hotellet har 203 rum fördelade på två byggnader med fyra respektive fem våningar samt utmärkt service för en lyckad familjesemester.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 100 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Det här hotellet ligger 70 km från Palmas flygplats.

Boende

Hipocampo Palace har 203 rum (98 dubbelrum, 103 sviter och två seniorsviter). Alla rum har terrass, komplett badrum med bekvämligheter, telefon, luftkonditionering, minibar, satellit-tv, kassafack och hårfön.

Standarddubbelrum

De 98 dubbelrummen är perfekta för par. Rummens yta sträcker sig från 32 till 36 m2. Det finns två handikappanpassade rum.

Svit

De 103 sviterna har ett sovrum, ett stort vardagsrum och terrass med en total yta som sträcker sig från 40 till 45 m2.

Seniorsvit

Seniorsviterna är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för en behaglig vistelse.

Mat & dryck

Hotellets buffé* anses vara en av de bästa på ön. De raffinerade rätterna bjuder in dig till att njuta av en perfekt, kulinarisk semester med läckerheter från det mallorkinska köket.

*Klädkod tillämpas (kortbyxor är ej tillåtna vid middagen).

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På Hipocampo Palace Hotel finns ett spa med många olika behandlingar och massage med olika tekniker. Vi har en stor yta för nöje och avkoppling. Det finns en rymlig solterrass och en pool. I alla rum och i allmänna utrymmen finns det även Wi-Fi. Om du vill vara aktiv finns det sex tennisbanor och ett komplett gym.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.