Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Cala Mayor, Mallorca

Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 306 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

La Cala är ett av Mallorcas första hotell och byggdes redan 1956. Detta innebär däremot inte att hotellet är slitet – här bor ni fyrstjärnigt och kan vänta er faciliteter och service som visar på de många åren av erfarenhet som står bakom det hotellet är idag. Hotellet är totalrenoverat och erbjuder en fin pool som omringas av en fräsch solterrass. Från poolen bor ni bokstavligt talat bara ett par steg från stranden. När ni bor på La Cala har ni dessutom tillgång till alla faciliteter på systerhotellet Luabay Marivent, som bara ligger ca 100 meter bort. Där hittar ni ett gym och ett spa med bastu, jacuzzi och massageservice.

Cala Mayor är en vacker och relativt lugn semesterort. Vid huvudgatan hittar ni restauranger, barer och butiker och palatset i Marivent är ett utmärkt utflyktsmål. Ni bor bara 20 minuters bussresa från Palma där ni kan utforska shopping, kultur och nattliv i Mallorcas huvudstad!

***La Cala är ett vuxenhotell och lägsta åldersgräns är 16 år***

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 25 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 18 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha rum med satellit-tv, minibar, telefon, hårfön, luftkonditionering och balkong.

Ni väljer om ni vill bi i dubbelrum på 23 m2 eller superiorrum på 29 m2. I superiorrummen tillkommer vattenkokare, badrock, badtofflor och mer utrustning i badrummen.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar både lokala och mer internationella rätter. Nere på stranden finns även en Beach Club som heter Pelicano, där ni kan äta och dricka gott.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett fint poolområde med vuxenpool och omgivande solterrass med solstolar och parasoll. Som gäst på La Cala kan ni använda er av systerhotellets Luabay Marivents (100 meter bort) faciliteter. Där finns gym, jacuzzi, bastu, spa och möjlighet att få massage.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Tvättservice

  • Hiss

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.