Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Cala Mayor, Mallorca

BQ Belvedere Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2871 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjevänliga Belvedere Park passar dig som vill kombinera sol och bad med storstadsliv! Hotellet ligger en kort promenad från centrum av semesterorten Cala Mayor och bara 5 km från Mallorcas huvudstad Palma. Du bor på gångavstånd från stranden, men hotellet erbjuder även gratis strandbuss för dig som tycker det är lite långt att gå. Hotellet är barnvänligt och har ett stort poolområde med utomhusjacuzzi och grönområden.

Hur långt är det till närmsta strand?

.

Hotellet ligger 850 m från stranden i Cala Mayor och 1,5 km från stranden i Palma Nova. Hotellet erbjuder gratis strandbuss flera gånger om dagen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Palma flygplats.

Boende

Här bor du i enkelt inredda rum med luftkonditionering och stor balkong. I alla rum finns privat badrum med badkar/dusch, hårfön, telefon och TV. Dubbelrummen är cirka 18 kvm.

Rummen städas 7 gånger/vecka.

Mat & Dryck

.

Hotellet har restaurang, bar och poolbar. När du bor med All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks. Alla huvudmåltider serveras som buffé. Mellan måltiderna ingår dryck, snacks och pizzaslices från hotellets pizzeria.

I centrum av Cala Mayor finns flera restauranger och barer där du kan prova på bl.a. tapas och paella.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Belvedere Park har ett fint poolområde med stor pool, barnpool, jacuzzi och solstolar omringade av lummig grönska. På hotellområdet finns även en lekplats och hotellet håller i barnklubb och aktiviteter.

I Cala Mayor finns ett av öns mest kända konstmuseer Jan Miró. Mallorcas huvudstad Palma ligger bara 5 km från hotellet, hit tar du dig lätt med lokalbuss på cirka 15 min. I Palma finns gott om restauranger, shopping och aktiviteter.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • 9 våningar (Hiss)

  • WiFi (allmänna utrymmen och på rummet, avgift)

  • Poolhanddukar finns mot deposition

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.