Cala D Or, Mallorca

Sol Cala D'Or Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1767 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sol Cala D’Or är ett omtyckt och familjevänligt lägenhetshotell med bra läge i den vackra badorten Cala D’Or. Här bor du bara en kort promenad från både stranden och centrum, med flera restauranger och butiker. Hotellet har ett fint poolområde och aktiviteter för barnen. Välj på att laga egna måltider i lägenheten eller att förboka måltider på hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i ljust inredda lägenheter med möjlighet att laga egna måltider. I alla lägenheter finns luftkonditionering, tv och telefon. Flera lägenheter har också balkong eller terrass med utsikt över staden eller trädgården.

Mat & dryck

I hotellets restaurang, Las Anforas, serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns även en bar där du kan beställa snacks samt varma och kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett fint poolområde med stor pool, barnpool och solstolar med parasoll. Bordtennis och biljard finns på området. För barnen finns även en lekplats.

Alla gäster får ett FUN PASS vid incheckning med 25% rabatt på valfri åkattraktion i Katmandu Park eller Golf Fantasia. Du behöver bara visa upp din rumsnyckel på biljettkontoret i Katmandu Park eller Golf Fantasia. Biljetten kan också köpas i hotellets reception. Observera att längd- och åldersrestriktioner kan förekomma beroende på åkattraktion.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.