Cala D Or, Mallorca

Hotel Palia Puerto del Sol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1105 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Lägenhetshotellet Palia Puerto del Sol är uppbyggt som en traditionell by i medelhavsstil, med en vacker utsikt över den lugna Cala D’Or-marinan. Här hittar du ett stort utbud av butiker, barer och restauranger alldeles runt knuten. Du kan också koppla av på det soliga poolområdet och för barnen finns en lekpark. Underhållning både dag- och kvällstid erbjuds också.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder lägenheter med ett eller två rum, fördelade på fem byggnader med tre våningar vardera. Samtliga har öppen planlösning med tv, internet och balkong eller terrass.

Mat & dryck
Hotellets restaurang har utsikt över marinan och här serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna är såväl spanska som internationella och show cooking erbjuds. Du kan också beställa snacks i poolbaren och beställa olika sorters drycker i loungebaren och puben.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har tre utomhuspooler, varav en barnpool med mindre vattenrutschbanor. Runt poolerna finns terrasser med parasoll och solstolar. Det finns också en multisportbana och du kan testa på bågskytte. För barnen finns en lekplats. Kvällsunderhållning och dagliga aktiviteter erbjuds även.

Övriga tjänster
- Tvättservice
- Rumservice
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.