Cala D Or, Mallorca

Palia Dolce Farniente

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1325 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
En kort promenad från stranden ligger det familjevänliga hotellet Palia Dolce Farniente. Här finns bland annat en lekplats och ett underhållningsprogram riktat till barn, med flera aktiviteter och uppträdanden. Hotellet har också ett poolområde med solstolar och parasoll samt tre sötvattenspooler och en barnpool.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende
Hotellet renoverades 2014 och har 302 rum. Samtliga av dessa har tv, telefon och balkong eller terrass med utsikt mot den vackra trädgården.

Mat & Dryck
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Bland rätterna finns både lokala och internationella rätter.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har tre pooler samt en solterrass med solstolar och parasoll. Här erbjuds även sporter som tennis, pingis, basket, fotboll, badminton, aerobics, beachvolleyboll, dart och vattenpolo. Inom 3 km från hotellet hittar du även en minigolfbana och en dykningskola. Mellan juni och september så anordnar miniklubben Pali olika aktiviteter som till exempelvis minidisco för barn mellan 4 – 12 år. Hotellets personal ordnar även kvällsunderhållning dagligen, samt professionell liveunderhållning två gånger i veckan.

Övriga Tjänster
- 24 – timmarsreception
- Tvättservice
- Biluthyrning
- Värdeskåp
- Utflyktsdisk
- Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan