Cala D Or, Mallorca

Hotel Palia Dolce Farniente

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1836 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

En kort promenad från stranden ligger det familjevänliga hotellet Palia Dolce Farniente. Här finns bland annat en lekplats och ett underhållningsprogram riktat till barn, med flera aktiviteter och uppträdanden. Hotellet har också ett poolområde med solstolar och parasoll samt en stor sötvattenspool och en barnpool.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 302 rum, fördelade på flera byggnader med två eller tre våningar. Samtliga har takfläkt, tv, telefon, värdeskåp och balkong eller terrass med utsikt mot den vackra trädgården.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Bland rätterna finns såväl lokala som internationella rätter och show cooking erbjuds. Du kan välj att bo med All Inclusive.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor utomhuspool med vattenfall, en separat barnpool samt en solterrass med parasoll och solstolar. Här erbjuds även sporter som tennis, pingis, basket, fotboll, badminton, aerobics, beachvolleyboll, dart och vattenpolo. Inom 3 km från hotellet hittar du även en minigolfbana och en dykningskola. Mellan juni och september anordnar barnklubben Pali olika aktiviteter som till exempelvis minidisko för barn mellan 4 – 12 år. Hotellets personal ordnar även kvällsunderhållning dagligen, samt professionell liveunderhållning två gånger i veckan.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.