Cala D Or, Mallorca

Blue Sea Club Marthas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3193 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Blue Sea Club Marthas är ett familjevänligt lägenhetshotell i den lugna semesterorten Cala d’Or med flera små badvikar, kristallklart vatten och gröna omgivningar. Här kan du sola och bada vid hotellets fina poolområde eller promenera ner till stranden. På hotellet bor du i lägenhet med möjlighet att laga egna måltider, men det finns även flera restauranger på hotellområdet och i centrum av Cala d’Or.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet. Finkornig sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa, rymliga lägenheter med ett eller två rum. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, hårtork och kokvrå. Internet finns tillgängligt mot en avgift.

Mat & dryck

Hotellet erbjuder tre restauranger, varav en huvudrestaurang där frukost, lunch och middag serveras i bufféform. Det finns också en á la carte-restaurang/café, Natalie, där internationella rätter serveras och en pizzeria. I Bar Moogie kan du även beställa olika sorters drycker och kvällstid anordnas där även underhållning.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Blue Sea Club Marthas är en del av en trio av hotell som alla delar utomhusområde och faciliteter. Det fina poolområdet är omgivet av en grönskande trädgård och här finns två pooler och solterrasser. Du kan spela tennis, volleyboll och vattenpolo. Hotellets personal anordnar även underhållning och aktiviteter, och för barn i åldrarna 6 – 12 år finns en barnklubb.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.