Cala D Or, Mallorca

Cala d'Or Gardens

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 589 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Club Cala d’Or Gardens är ett familjevänligt hotell i den lugna badorten Cala d’Or. Hotellet har ett fint poolområde med stora pooler, palmer och ett vattenlekland med små vattenrutschbanor för de minsta. Här bor du bara en kort promenad från både strand och lokalt centrum i Cala Egos, med butiker och caféer. Ett större utbud av shopping, nöjen och restauranger finns i centrum av Cala d’Or, cirka 2 km från hotellet.

Cala d’Or är en lugn semesterort med fokus på sol, bad och avkoppling. Här finns fem badvikar och ett vackert landskap med klippor och lummig grönska. På Club Cala d’Or Gardens kan du hyra cykel – så varför inte ta med familjen på en dagsutflykt och utforska området!

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger endast 150 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 60 km från Palma flygplats.

Boende

Här bor du i enkla men moderna rum. I alla rum finns luftkonditionering, telefon, TV, värdeskåp och fullt utrustad badrum. Alla rum har balkong/terrass.

På hotellet finns 296 rum på två våningar.

Mat & Dryck

.

På hotellområdet finns restaurang och bar. Väljer du All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett fint och stort poolområde med två pooler, barnpool (del av vuxenpool), solstolar och parasoll. Här finns dessutom ett vattenlekland med åtta små vattenrutschbanor för de minsta. På hotellområdet finns även lekplats, tennis, biljard, volleyboll och aerobics.

Det finns nöjen, aktiviteter, butiker och restauranger i centrum av Cala d’Or, cirka 2 km från hotellet. Busshållplats finns utanför hotellområdet.

Övriga tjänster

  • 24-timmars teception

  • WiFi (mot avgift)

  • Cykeluthyrning