Cala D Or, Mallorca

Hotel Club Es Talaial

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 888 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På det härliga familjehotellet Es Talaial finns det alltid något att göra. Hotellet ligger bara en minut från stranden och på poolområdet finns flera pooler omgivna av solstolar och parasoll. För dig som vill hålla igång på semestern finns bland annat ett gym och klasser i pilates. Passa också på att unna dig behandlingar och massage på hotellets spa. Barnen kan leka på vattenlekplatsen eller bada i barnpoolen.

**Observera att inomhuspoolen är säsongsöppen och är stängd från juni till september.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 150 meter från hotellet. Stenstrand. Närmsta sandstrand ligger 3 km bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 250 ljusa lägenheter, fördelat på flera trevåningsbyggnader. Du kan här välja att bo i enrumslägenheter (28 kvm stora), tvårumslägenheter (38 kvm) eller trerumslägenheter (48 kvm). Samtliga har telefon, tv och balkong eller terrass. Här finns också en kokvrå med kylskåp och mikrovågsugn.

Mat & dryck

Måltiderna serveras i bufféform i hotellets restaurang och för barnen finns en särskild buffé med barnvänliga rätter. Show cooking erbjuds och temamiddagar med spanska rätter och BBQ-kvällar anordnas också. Det finns också en snackbar som har glass, kakor, varma och kalla drycker och annat smått och gott.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett stort poolområde samt en separat barnpool med en vattenlekplats och små vattenrutschbanor. Du hittar även ett spa (åldersgräns 16 år) med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu, massage och olika behandlingar. För den sportintresserade finns ett gym, volleyboll, paddeltennis samt olika klasser i pilates, BodyPower och dans. För barnen finns en lekpark. Ett underhållningsprogram finns även för både stora och små (under högsäsong).

Övriga tjänster

  • Internet

  • Cykeluthyrning

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.