Cabo Blanco, Mallorca

Sun Club El Dorado

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2165 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sun Club El Dorado är ett prisvärt All Inclusive-hotell med fin havsutsikt. Hotellet har tre pooler, varav en har en mindre vattenrutschbana. På poolområdet finns också två poolbarer där du kan beställa svalkande drycker och snacks. Du kan också spela tennis, volleyboll och minigolf. I närheten av hotellet går också lokalbussar till orten El Arenal, där du hittar ett stort utbud av butiker, barer och restauranger. Där finns också en härlig, långgrund sandstrand.

Observera att det är många höjdskillnader på hotellområdet och terrängen kan vara bitvis svårtillgänglig. Därför rekommenderar vi inte det här hotellet för resenärer med gångsvårigheter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 12 km från hotellet. Det går även att bada från klippor vid hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i enkelt inredda rum med privat badrum, värdeskåp (mot avgift) och möblerad balkong eller terrass.

Mat & dryck

Hotellet har en bufférestaurang där frukost, lunch och middag serveras. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också två poolbarer där du kan beställa snacks och olika drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellområdet finns tre pooler, varav en är uppvärmd i maj och oktober. Det finns också en mindre vattenrutschbana samt runt omkring på solterrassen finns parasoll och solstolar. För de yngre finns en rolig barnklubb och en barnpool med tillhörande rutschkanor. Hotellet har också fyra tennisbanor och du kan spela volleyboll, squash och minigolf. Ett spelrum finns även. Fler aktiviteter, shopping, nöjen och en lång sandstrand hittar du i semesterorten El Arenal, dit du tar dig med buss på cirka 20 min (12 km). Busshållplats med regelbundna avgångar finns på gångavstånd från hotellet. Du kan även bada från klippor vid hotellet, som du når via en trappa.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Cykeluthyrning

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.