Cabo Blanco, Mallorca

Best Delta Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 995 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Best Delta Hotel ligger i ett lugnt område, cirka 6 km utanför den populära turistorten L’Arenal. Där hittar du en lång sandstrand, dit du enkelt kan ta dig till med lokalbuss. Hotellet är omgivet av pinjeträd och palmer och på hotellets solterrass kan du svalka dig i poolen eller njuta av solen i solstolarna. Om du är intresserad av golf så ligger en golfbana bara fem minuter bort med bil. Barnen kan delta i barnklubben, medan de vuxna kan träna på gymmet eller spela tennis.

Vänligen observera att terrängen i området är relativt backig och hotellet rekommenderas därför inte för gäster med rörelsesvårigheter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta sandstrand ligger 6 km från hotellet. En stenstrand ligger 800 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 24 km från Palmas flygplats.

Boende

Hotellet, som renoverades 2016, erbjuder 288 rum. Samtliga har tv, telefon, hårtork, kylskåp och balkong eller terrass. Luftkonditionering erbjuds mellan 1 juni till 30 september. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Rätterna är både lokala och internationella samt att show cooking erbjuds. Det finns även en bar där du kan beställa snacks, glass och olika drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor solterrass med parasoll och solstolar. Här finns en utomhuspool med en grundare del för barnen. Under maj och oktober finns även en uppvärmd inomhuspool och en jacuzzi. Du kan träna på hotellets gym eller spela tennis och boule. För barnen finns en miniklubb som ordnar dagliga aktiviteter. Internet är tillgängligt kostnadsfritt i allmänna utrymmen. Den fina sandstranden i L’Arenal ligger ungefär 10 minuter bort med bil och dit går även lokalbussar. För den golfintresserade finns golfbanan Maioris bara 1.6 km från hotellet.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.